Sommaren 2020

Alpine Event

i Borgafjäll

Arrive
Depart


Vårt erbjudande till er

Vi har börjat inse att vi kommer inte kunna ta emot några gäster till Hotel Millefiori i vackra Valtournenche/Cervinia i norra Italien förrän tidigast senare i sommar. Hur mycket vi än önskar. Denna coronapandemi ställer om alla våra semestrar. Men eftersom vi inte gillar att sitta och vänta kommer vi köra ett gästspel i Lappland!

Alpine Event & Hotel Millefiori har gjort ett avtal med Borgafjäll hotel & spa och kommer att gästa i lappland under sommaren 2020. Vi erbjuder alla våra gäster att komma upp till natur i södra Lappland och till ett unikt hotell där vi förmedlar Millefiorianda, med våra guider, kök och atmosfär!

Det smakfullt inredda hotellet är beläget i den lilla byn Borgafjäll, där fjällatmosfär och ett väldigt bra kök utlovas! Vi vill att våra gäster ska få ut mer än bara en vanlig hotellvistelse och därför satsar vi på en familjär stämning med kvalitétsmiddagar tillsammans med Borgafjäll och våra kockar från Millefiori. Efter det inväntar vår hemtrevliga bar med soffor, där du kan sjunka ner framför brasan medan du sippar på en drink.

Obs! Vi har veganveckor 31 & 32 med vår stjärnkock som kommer upp från Stockholm för att laga riktigt god vegansk kost.

Endast logi & vandring (ta bilen upp till oss)


Från 1,995 SEK per person
(ordinarie pris 4,495 sek)

Boka här

Vad ingår i erbjudandet? 7 dagars logi på Borgafjäll Hotel, stor generös frukostbuffé & egen vandringsguide varje dag. Dessutom får du tillgång till bastu, Jacuzzi och pooler i vårt inomhus-SPA så väl som personlig service från avresa till hemresa.

Antal platser är begränsat.

Logi, vandring & transport


Från 2,995 SEK per person
(ordinarie pris 6,495 sek)

Boka här

Vad ingår i erbjudandet? Flyg t/r från Arlanda till Vilhelmina. alt nattåg till Dorotea eller buss, 7 dagars logi på Borgafjäll Hotel, stor generös frukostbuffé & egen vandringsguide varje dag. Dessutom får du tillgång till bastu, Jacuzzi och pooler i vårt inomhus-SPA så väl som personlig service från avresa till hemresa.

Antal platser är begränsat.